onsdag 3 december 2014

Dagens lucka: Julmarknad på dagisgården

Idag på eftermiddagen hade vi julmarknad på dagisgården ! När vi planerade marknaden såg vi framför oss en stjärnklar himmel, dagisgården i snöskrud och marknadsborden på rad med ljuslyktorna tända ! Idag på eftermiddagen var det kolmörkt, bar mark, blåsigt, inte en enda stjärna eller snöflinga och regnet började ösa ner ett par timmar före marknaden ! Alla bord radades upp under vårt lilla förrådstak, barnen kläddes i regnkläder och lyktornas sken slukades upp av regnet.....MEN som i ett under skingrades molnen och himlen visade upp ett eldigt skådespel just precis tills marknaden började !


Det blev trots brist på vinterväder en riktigt lyckad marknadseftermiddag med mycket folk, bra stämning och livlig försäljning ! Stort TACK också till föräldrakommitteén som ställde upp med varm glögg, pepparkakor och grillkorv ! Sällan har en körv smakat så gott !! :)







De va bara en del av de av barnen fint gjorda hantverk som såldes idag, 
fick inte bilder av allt, de va sån trängsel kring borden hela tiden ! :)
Vi får hoppas det blir en återkommande tradition på Gustavsborg !

Ha en god 3 december kväll !

Carina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

4 advent - och ingen stress !

Fjärde advent och en strålande vacker dag med nån minut närmare sommaren än igår ! Det har vänt, mörkret ger vika och vi går mot ljusare tid...