onsdag 7 december 2011

Lucka nr 7 - gammal sångbok blir julkort

Dagen började med julkyrka för dagisbarnen och deras mor-och farföräldrar, en fin tradition som vi haft länge på vårt daghem. I kyrkan var det stämningsfullt och den kvinnliga prästen tog fram julbudskapet på ett enkelt och lättförståeligt sätt. Efter kyrkbesöket var barnens släktingar inbjudna till dagis på kyrkkaffe. En rolig dag för alla !
Tyvärr har jag varit konstigt illamående hela dagen och då jag kom hem var det soffan som gällde och inte en enda tanke på att stiga upp därifrån . Jag somnade förstås....och sen då jag piggnade till igen så fick jag ändå lust att pyssla lite...
Plockade fram den gamla söndriga sångboken jag fått av en kollega..


Snöflingestansen fick också arbeta..

och så även snöstämpeln !

Det blir ett julkort per sång, så det är lite osäkert om vinter- och julsångerna räcker till alla julkort, men då får jag väl söka efter mera gamla böcker. Riktigt bra återanvändning tycker jag !

Gokväll !

5 kommentarer:

  1. oj så fina julkort! Den där sångboken sjöng vi ur under hela barndomen hemma :)

    Lena

    SvaraRadera
  2. Blir alldeles nostalgisk när jag ser bilderna ur den sångboken :) Jättefina kort!

    Mona

    SvaraRadera
  3. Vilken fin header du gjort!!

    Synd att man inte finns på din julkortslista för de är för ljuvliga ;)

    Ha det bra
    Monica

    SvaraRadera
  4. Så vackra kort du gjort! Jag gillar gamla nostalgiböcker och vill gärna återanvända dom till något annat, men den boken är jag litet rädd om. Jättefin header du har!
    Ha en fin dag!
    Anneli

    SvaraRadera
  5. Jättefina kort! Jag har en gammal sagobok av Elsa Beskov som jag gjort barnkort av. Men dina bilder är mycket finare! :o) Vilka mysiga dalande flingor du fixat här på bloggen!
    Kramen!

    SvaraRadera

4 advent - och ingen stress !

Fjärde advent och en strålande vacker dag med nån minut närmare sommaren än igår ! Det har vänt, mörkret ger vika och vi går mot ljusare tid...