Google+ Followers

onsdag 21 december 2011

Lucka nr 21 - julefrid efterlyses !

Tecken på stress är väl att man glömmer, är allmänt förvirrad och får ingenting gjort fast det finns tusen saker att göra ! Lite så känner jag nu, mest för att jag inte hittar min kamera någonstans !!! Där har jag ju mina bilder till dagens lucka..så nu får det bli nåt annat...Jag kan ju berätta att jag inhandlat en fin julgran och fått den hemkörd av en söt ung man ! Jag har hämtat gubben från flyget, han hade varit på möte i storstaden och hade med sig lite rester av godsakerna de bjudit på bl.a Lindts chokladbollar...och de var ljuvligt goda !


Och medan jag mumsar i mej denna ljuvliga choklad så ser jag på när mysgubben Ernst delar med sig av sina fantastiska ideér inför jul och får absolut ingenting gjort själv !


Vill bara ha LEDIGT med sovmornar, mys framför brasan med en fleecefilt och en bra bok som enda sällskap ! Nu just läser jag


och hoppas hinna med nån spännande bok till under julledigheten ! Nå..bara en morgon och en halv arbetsdag kvar och sen 10 dagar ledigt ! Allt ska väl ordna sig på nåt vis och kameran måste jag ju hitta..synd att man inte kan vissla på den !! ;-) ...det enda som låter här nu är vår gnällande hund som just varit på rymmen och tydligen längtar efter pojksällskap ! Oj hu hu ! Julefrid !

2 kommentarer:

  1. Ja här lyser julfriden oxå med sin frånvaro eller mest är den förbytt i oro och vånda :( Har fått dåliga nyheter inom familjen som ett brev på posten denna vecka. Men vi biter ihop och försöker fira en något sånär normal jul för barnens skull.
    Hoppas du finner julfriden och får njuta av ledigheten. Många varma julkramar från Therese

    SvaraRadera
  2. Tack för julkramarna Therese! Ledsen över att ni har fått nåt att oroa er över i familjen och då blir man ju genast påmind om att inte gnälla för småsaker ! Många styrkekramar och julkramar till dej och din familj och hoppas allt ordnar sig ! Carina

    SvaraRadera