Google+ Followers

torsdag 15 december 2011

Lucka nr 15 - Nisse hänger med !

Dagens höjdpunkt var tomtejakten på Österbottens museum ! Trevligt ordnat med spänning, historik och sysselsättning på barnens nivå ! Barnen fick söka budskap, väcka tomtemor, dekorera pepparkakor i Svenssons café, dansa runt den stora julgranen och få julklappar av tomtemor. Riktigt roligt ! Och vår egen Nisse var med hela tiden och han som alla andra var rustad med fin reflexväst imorse då vi i mörkret och regnet gick hela långa vägen till museét !

Nisse är en viktig del av vår vardag i advent och han hittar på de mest otroliga tokigheter..igår satt han mitt på bordet och åt julmat från sin egen jultalrik och idag fick han vara med till museét, där han föresten träffade en gammal bekant !
Nisse tillsammans med gamle museénisse

 Han hjälper alltid till att öppna dagens lucka och får hälsa en ny tomte välkommen till vårt tomtehus ! Dagens tomte är alldeles underbar ! :)

Snart börjar man se slutet på den här sprängfyllda veckan och det känns i både kropp och knopp att det varit mycket program ! Imorgon blir det julfest igen, men då tillsammans med alla härliga kollegor !  Men nu ska jag mysa i soffan, se på Lotta och hennes artister och njuta av lite god glögg och mina egenhändigt gjorda ljuslyktor av loppisglas, lim och spets !

God Kväll !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar