Google+ Followers

söndag 4 december 2011

Lucka nr 4 - skogskänsla

Under en kort stund idag fick jag gå ut i Gamla Vasa-skogen med min kära syster och vår kära mamma ! En sak har vi verkligen gemensamt och det är kärleken till naturen ! Vi njöt av den fantastiska trollskogen i Gamla Vasa och kameran hade vi alla med förstås (lite avundsjuk på syrrans systemkamera) !

Hade glömt hur enorma stenarna är där i skogen !
Mamma & Jag

Ha ha, vi fotar varandra ! :)
Got you !

Vi hittade Skogsmulles boplats..vi smög fort därifrån..
Jag var egentligen ut efter material till en dörrkrans och det (och mycke annat) hittade jag naturligtvis där i den härliga skogen !Ville göra en riktigt naturlig krans i år och använde mej av lite granris, döda mossiga grankvistar och lärkträdskottar. Böjde till en grov järntråd som stomme och virade runt riset (lärkträdskvistarna till sist ).


Åh, va synd att ljuset är så dåligt, men jag gillar min naturliga skogskrans ! Gjorde en till också som ska få hänga på spiskupan i vinter ! Nu njuter vi av kvällen här den andra advent och gillar att det imorgon står SEMESTER i min kalender och den dagen kommer att avslutas med en lite tjejjulfest i mitt hobbyrum ! Gillar !
Ha de gott i stugorna ! 
Carina

2 kommentarer:

  1. Jag visste att då du skrev om ris och kvistar på bakbordet att du skulle åstadkomma nåt riktigt fint igen, ha en skön semesterdag Gun-Lis

    SvaraRadera
  2. Fin krans, gillar att den är så enkel.

    SvaraRadera