Google+ Followers

måndag 26 december 2011

Dagmar avslutar julhelgen !

Julannandagskvällen är kommen och jag pustar ut i soffan med en skön känsla i kroppen ! Det har varit en intensiv men härlig jul ! Julafton hos mamma och pappa var förstås höjdpunkten och det viktigaste av allt den dagen, trots alla fina klappar och god mat, så var att få vara tillsammans alla föräldrar, syskon + barn = 17 personer ! Så roligt att se att ung och gammal trivs tillsammans och att kusinerna med stor ålderskillnad känner samhörighet !

Två kusiner med nya julklappar !
Har kockat mat nu två dagar i sträck och det har varit riktigt roligt och maten har varit god och matgästerna (tjocka släkten) nöjda. Idag blev det lite bråttom ett tag men det berodde på att vi bara måste fara ut och kolla på stormen, jag och Sofia ! Märklig känsla då man på julannandagen stiger ut genom dörren, solen skiner och gräsmattorna är gröna ! Plockade också in både lagerblad och timjan från kryddlandet till dagens gryta ! Vi tog i alla fall bilen ner till Brändö sund för att kolla in havet och vågorna ! Dagmar var inte på sitt bästa humör trots en fin vintersol !

Högt vatten, inte mycket plats för sol och bad på Smulteröstranden !

En bamsing som slitit sig i stormen !

Vågstänk över vägen, vi sprang förbi för att komma närmare de stora vågorna !

Mäktiga vågor rullar in !

Solen kl 11.15

Båtarna vid kajen hade det jobbigt !

Kranen står stadigt !

Sofia blåser nästan bort !
Ja ett konstigt väder har det varit men ändå en fin jul på alla sätt ! Och det bästa är att jag har LEDIGT ännu 6 dagar. Mitt främsta mål för de dagarna är att göra så lite som möjligt och att köpa mig en ny kamera ! Jippiiii !! Nu ska jag göra det som hör julkvällarna till : Plocka fram en massa rester och äta nattmat !
Ha de gott i stugorna ! 
(och nu kan ni busa hur mycket ni vill för alla tomtar har semester ! )
Kram Carina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar