Google+ Followers

tisdag 6 december 2011

Lucka nr 6 - Grattis Finland !

En av de mest traditionsbundna dagarna under året är väl självständighetsdagen ! Jag brukar ha ganska samma program varje år; Kvinnornas julmässa, baka pepparkakor och gå på presidentens slottsbal ! Så även i år, fast jag har bakat skurna pepparkakor och det gick betydligt snabbare och enklare än vanliga pepparkakor !
På Kvinnornas julmässa träffa jag en massa bekanta och det trevligaste av allt var att jag fick träffa en "bloggkompis" på riktigt och handla lite av hennes fina hantverk ! I bloggen Seralias stuga kan ni bekanta er med allt det fina hon gör.Köpte stjärnor på tråd och ett så fint hjärta av henne som nu får pryda min självständighetskorg ! Stjärnorna syns också i bakgrunden och duken som korgen står på var också ett fynd på dagens mässa !


Nu har vi tänt ljusen, ätit en god middag, stigit in i slottet och njuter  av en äkta finsk god glögg  (Taika 2011) och dagsfärska skurna pepparkakor till efterrätt, serverat på FINLAND ( ett loppisfynd som jag sprutmålade och äntligen fick användning för ! )


Ha en god fortsättning på självständighetsdagen allihopa !

Kram
Carina

1 kommentar:

  1. Nämen, där står vi ju! :o)
    Jag blev SÅÅÅ glad att äntligen få träffa dig sådär på riktigt! Du är så söt och go! Så fint du fixade till självständighetskorgen!

    Tack för att du kom och tittade till oss! KRAM!

    p.s. Hur fina foton som helst blir det ju med din kamera ;o)

    SvaraRadera