Google+ Followers

lördag 31 juli 2010

En fantastisk kärra

Nu när jag är i farten med att berätta om hur duktiga mina nära och kära är så ska jag passa på att skryta lite på min man också ! Jag brukar kalla honom "Uppfinnar-Jocke" för det finns ingenting som han inte har en lösning på ! Han älskar tekniska utmaningar och får det mesta att fungera som är sönder eller bara inte fungerar tillräckligt bra......och inte nog med det...han uppfinner nya saker om de gamla inte fungerar som han vill ! Nu har han tröttnat på att bära upp grejer till villan från båten så då köpte han en bättre svets och började fixa till nåt av en gammal hammock.


Han plockade ut alla delar på gräsmattan, mätte, ritade, funderade, sågade och började svetsa !Småningom börjar en ram ta form och man kan snart se vad det skall bli......Skrotsamlare som vi är hela familjen så fanns det en hel del cyklar som man kunde ta de bästa delarna av och i det här fallet så blev det två fungerande hjul ..och nu börjar man se vad som är på gång....


Ett handtag, ett trägolv och lite målfärg och så hade vi plötsligt
en fantastisk fin mjölkkärra att forsla upp grejerna till villan med !Stor glädje har vi haft av denna praktiska och välgjorda grej eftersom det ju oftast känns som om man flyttar hela "heimane" från ett ställe till ett annat då man far ut till sommarstugan !
En händig karl är bra att ha ! :) Så nu packar vi ihop igen för en sista vecka ute i skärgården ! Ha det bra på jobbet alla ni andra ! :))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar