Google+ Followers

fredag 9 juli 2010

En gammal bricka blir som ny..

Livet ute på sommarstugan är bara så avkopplande och skönt. Man tänker inte på vardagsliv och måsten och knappast på bloggande eller facebook heller ! Men lite imponerad är jag i alla fall av gubben som på nåt sätt har fixat att vi kan surfa trådlöst här ute med två linuxdatorer och en telefon och då kan jag ju i alla fall dokumentera nåt smått på bloggen !!
Små pysselprojekt vill jag ha för att överleva.... Vi har en gammal serveringsbricka som jag tror min svärfar lagat i slöjden nån gång men som börjar vara riktigt sliten och ful.


Som ni ser finns det rester kvar av ett mönster på brickan som jag tror är dåtidens decoupage..och den stilen på brickan vill jag bevara. Men först lite sandpapper, målfärg som jag hittade i lidret och sen en servett som passar, en pensel och decoupagelim.....

Sprang i butiker och sökte fina servetter men hittade inga som jag riktigt tyckte om. Rotade lite i mina egna lådor och hittade faktiskt några servetter som jag köpte för att de hade äppelblommor och som fick mej att tänka på min egen trädgård. Så de fick bli mönstret på den gamla brickan !


Nu kan jag nog bjuda "tanterna" på kaffe ( eller likör ) igen !

1 kommentar:

  1. Å så fin!! Du gör så jättefina saker!

    Mona

    SvaraRadera