lördag 19 maj 2012

Sommar-Svensson-feelis

Vi har landat i sommaren, en timme bort från Vasa ! Bor i Stockholm tillsammans med gubben och hans två syskonbarn en vecka framöver medan deras föräldrar flugit over there på välförtjänt semester !
Idag har vi haft en helt underbar dag tillsammans med barnen och fått leva äkta Svenssonliv med grannar och barn som springer ut och in, sitta i lekparken och se då barnen leker, åka tunnelbana för att handla, tvätta kläder med grönska på knäna efter fotbollsspel på ängen och se på disneyklubben istället för hockey ! Så himla roligt ! Tom har även fått fixa lite med cyklar och göra pappersflygplan !



Vår tillfälliga bostad finns i ett jättehärligt område med natur och hav runtomkring ! Idag kom en hel fårskock gående förbi på gatan på väg till sin sommaräng ! Massor med äppelträd, körsbärsträd och syren blommar för fullt kring knutarna och det är såå vackert !!



Imorgon bär det av till Gröna Lund och alla är lika förväntansfulla ! 
Sköna sommarhälsningar från Svedala !

Carina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

4 advent - och ingen stress !

Fjärde advent och en strålande vacker dag med nån minut närmare sommaren än igår ! Det har vänt, mörkret ger vika och vi går mot ljusare tid...