Google+ Followers

onsdag 23 maj 2012

Så fort man vänjer sig...

Ännu en dag har förflutit i vårt kära grannland och jag förundras över hur fort man verkligen anpassar sig till en ny miljö. Kom på mej själv idag med att inte kolla några skyltar alls när jag åkte tunnelbana, läsa tidningen på perrongen, stiga av i sista minuten och gå i rulltrapporna fast jag verkligen inte hade bråttom nånstans ! Underliga flockdjur vi är !
En fin dag har vi i alla fall haft och idag körde vi även bil i storstaden och det gick hur bra som helst. Vi vandrade runt lite på Östermalm, åt lunch på Kontoret och satt och njöt på Karlaplan en stund före vi skulle hämta barnen från skolan. Och vilket väder det varit...de va skönast i skuggan ! ;-)

En av Stockholms många fina parker
Väl "hemma" igen stekte vi pannkakor för att orka med eftermiddagens hemliga uppdrag som utfördes per cykel ! Backe upp och backe ner och uppdraget blev genomfört till allas belåtenhet ! ;-)

Cykelgänget
Barnens föräldrar som vandrar gata upp och gata ner i New York rapporterar också att de börjar känna till staden efter de här 4 dagarna och får uppleva massor och har det bra over there.
Jag tycker det här är en perfekt lösning på barnpassning och semester (hemester?), vi får umgås med barnen som vi så sällan träffar och dessutom ha egen tid på dagarna i en annan miljö och de får ha en skön semesterresa på tumis utan att behöva ha dåligt samvete över att barnen stannat hemma. Barnen talar redan om vad vi ska göra nästa gång vi kommer.. så..Mia o Tino det är bara att börja planera nästa semesterresa !! :)
Imorgon ska vi i allafall gå på en favoritrestaurang på Söder och det ska bli ett kärt återbesök till den delen av staden eftersom familjen bott där tidigare !

Ha det gott alla där ute i vida världen !

Carina

4 kommentarer:

 1. Hey var är min barnvakt? :( jag vill också fara på cykeläventyr och äta pannkakor :D
  hö hö.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha får väl skicka Mia o Tino till skolhusgatan och passa dej en vecka ! Tänk då sku du få Mias goda mat ! :)

   Radera
 2. Men gud va mysigt ni verkar ha! Mia och Tino har verkligen fin hjälp av er. Säkert roligt för barnen också med lite annorlunda vardags äventyr :)
  Må så gott, det ser ut att vara helt underbart väder!
  Hälsningar Marlene

  SvaraRadera
 3. Låter helt fantastiskt! Oj, så snälla ni är som ställer upp! Önskar du vore min släkting :o)
  Må gott och njut!

  SvaraRadera