söndag 22 december 2013

22 December - Granris lite här och där

"När fjärde ljuset brinner vi hämtar julegran och alla barnen räknar dan för dan före dopparedan ! " Hämtade granen igår och hade fin hjälp med att pynta den ! Fortsatte på grantemat idag och fixade en dörrkrans, band till granbocken och pyntade även köket med lite granstrutar vid en nyputsad spishörna ! Julstämningen börja sakta krypa fram i hörnen ! (bara man inte tittar ut och ser hur regnet öser ner)


Bocken med sitt nya band placerade jag på den enda snöfläcken som finns kvar !
Den enkla granriskransen på dörren till vårt hus !
Gillar den här tomten som pryder kransen i år !
Även köket fick lite granrispynt i år !


Nu doftar det gran i stugan !
Nu sitter jag och ser på "Ensam hemma 2" och väntar på kebabrulle som gubben gick och hämtade till vår närmaste pizzeria.. ! Nam !
Imorgon blir det en tur till Replot efter hundmat och kanske lite fisk på vägen om det finns och sen så ska skinkan i ugnen och.....ja så efter det får nog julefriden infinna sig faktiskt...

God söndagskväll !

Carina

1 kommentar:

  1. Vilken fin bock och krans och granstrutar!! Tomteparet i din banner är ju oxå riktigt söta där de sitter ;) Önskar dig och din familj en riktigt GOD JUL!!

    SvaraRadera

4 advent - och ingen stress !

Fjärde advent och en strålande vacker dag med nån minut närmare sommaren än igår ! Det har vänt, mörkret ger vika och vi går mot ljusare tid...