Google+ Followers

onsdag 18 december 2013

18 December - Nisse i skogen

Bläää ! Ikväll gick inget som det skulle...tänkte baka, pyssla, feja och göra ett trevligt blogginlägg om små möss.....men jag har ännu inte fått nåt gjort och min kamera vill inte samarbeta med datorn så de små mössen får vänta till en annan dag ! Bakningen strandade pga att jag inte hittar hjorthornssalt nånstans till mina Drömmar och pysslandet skall jag nog hinna med ännu (..nätterna e långa..) Nån som vet var man kan köpa hjorthornssalt ? (fast det går säkert lika bra med bakpulver egentligen! )
Hade i allafall en riktigt skön förmidddag på jobbet idag med alla barn, kolleger och Nisse ! Vi var till Knytteskogen och gav juläpplen till fåglarna och de andra djuren i skogen !
 Ni kan tro att det var en nöjd Nisse som fick komma ut i skogen tillsammans med barnen rustad i stickad tröja och allt ! Nisse är nog god vän med alla djuren för både ekorrar och fåglar hälsade oss välkomna ! :)
Sen fick barnen själva välja var de skulle hänga upp sitt juläpple till djuren i skogen !


Fint väder hade vi, en låg sol skymtade långt borta...
men oj vad man önskar att det skulle komma snö !

Nånting annat fint som hänger i en trädgren inomhus
är Blåklockans små "halmhimlar" gjorda av suggrör !

Ett riktigt fint pyssel !

 Gonatt !

Carina

2 kommentarer:

 1. Hjorthornssalt köper jag från apoteket :) Bara att fråga efter! Hoppas denna kväll blir bättre och en God Jul önskar jag dig!

  MVH, en hängiven läsare

  SvaraRadera
  Svar
  1. God Jul önskar jag dej också och va roligt att ha en hängiven läsare ! :) Var via apoteket idag och nu har jag hjorthornssaltet till mina drömmar ! :)

   Radera