Google+ Followers

måndag 6 december 2010

4 - 6 december

Nog gör det gott för kropp och själ att vara på resa, se nya miljöer, träffa nya människor och gamla bekanta ! Nu finns det igen ny kraft att fullfölja vardagens strapatser och utmaningar ! Här kommer några bilder från helgens höjdpunkter:

Översta delen av Drottninggatan. Otroligt fin julbelysning !

Sara och Elias i stoor skön stol i Globengallerian.

Utsikt från svägerskans jobbfönster !!

Ingång genom människans revben till en av salarna på Naturhistoriska.

Nöjda  museibesökare

Naturhistoriska museét - ståtlig byggnad !

Ett 1800-tals julbord på Skansen.

Tjocka släkten på Skansen.

Mysigt med karuseller även på vintern.

Inhandlade lite glöggkryddor och annat smått och gott !
Ett tecken på att man blir äldre är kanske att shoppandet inte är det som man sätter i första hand när man reser, utan upplevelserna. Att få träffa släkt, gå på museum, uppleva julstämning på Skansen och dansa lite afrikansk dans var som att tanka energi för flera månader !
På tal om ålder...Finland fyller 93 år idag och vi råkade sätta på FST 5 en halvtimme före mottagningen och där berättade Eskil Granlund om stridsupplevelser från fortsättningskriget 1944...kunde inte låta bli att fälla en tår och känna stor tacksamhet till de som bidragit till att vi idag är ett självständigt land ! God självständighet !

1 kommentar:

  1. Det är ganska lustigt hur vi förändras med åren. Hur våra värderingar förändras.... Shopping och partajande är inte så viktigt längre utan man lägger mera vikt på samvaron....

    Är det det som kallas för att bli vuxen.... ;o))

    SvaraRadera