Google+ Followers

onsdag 15 december 2010

15 December

En händelserik dag ! Julfest på Bragegården på morgonen. Stämningsfullt med riktig vinterkyla, vacker natur, lyktor, gammeldagskänsla, pyssel, berättelser, pepparkakor och dans !


Ni ser väl att Nisse sitter på spiskanten ! :)

Efter att ha vandrat hem till dagis genom kung Vinters landskap fick vi idag vår (personalens) "efterlängtade" julklapp ! Jullunchen ! Maten var riktigt god faktiskt och vi vuxna åt med god aptit ! Barnen gillade potatis och skinkan och några vågade t.o.m smaka på sillen ! Vi satt vid långbord och hade en riktigt fin och mysig måltid tillsammans med våra fantastiska barn ! En underbar dag på jobbet igen.....fint jobb man har !


Nisse sitter mitt på bordet och äter julmat !

Men idag är det också syrrans födelsedag !! GRATTIS ! Hon är en riktig supermamma till tre fina tonåringar, jobbar för barns bästa och är en mångsysslare överlag ! Hon fixar till det mesta på nolltid ! Fick några fina bilder av henne häromdagen av islyktor och en lampa som hon gjort !Monicas recept på islyktor är vatten i en hink, låt stå ett dygn ute och sen är det klart ! Och det funkar !

Lampa gjord av Monica.
Lampan har Monica gjort med hjälp av ballong, garn eller papperssnöre och tapetklister.

Här får ni en länk till en utförligare beskrivning !

Grattis på födelsedagen Monica !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar