Google+ Followers

måndag 13 december 2010

13 December

Luciadagen är till ända. På dagis fick alla som ville vara Lucior, tärnor, tomtar osv och vi hade t.o.m en Rudolf med blinkande röd mule ! Med hjälp av Neppe blev det en fin sångstund på GB. Somliga av barnen var också och lussade till Vasabladet så dem får ni säkert se i tidningen imorgon. En som var nöjd idag var Nisse ! Han var stjärngosse !

Lite dålig bildkvalite, men ni ser väl hur nöjd han är, med halsband och allt, som han har haft på sig ända sedan självständighetsbalen !
Vi har också traditionellt druckit julkaffe på Luciadagen och fått träffa inbjudna gamla arbetsvänner. Luciafirandet är en fin tradition. En ljusets budbärare som lyser upp i mörkret. Det behöver vi. Önskar jag hade hunnit se Brages egen lucia idag..men fick se fina bilder i alla fall av Johan Hagström http://picasaweb.google.com/MjosundsJuck/Lucia2010#Goder afton !1 kommentar:

  1. Blir inspirerad av dina härliga saker - nu måste=ska=borde jag fixa till arbetsrummet så att man ryms (mycket skrot i vägen) in med allt pyssel... Skön stressless jul
    Ja och önskar mig vit sprayfärg till jul de kan ju rädda vad som helst!
    Hälsar Sussi S

    SvaraRadera