Google+ Followers

måndag 25 april 2011

Påsksysslor och resfeber

Vilken fantastisk påskhelg ! Vi har BARA varit hemma och pysslat på med vårsysslor hela helgen ! Räfsat nästan hela gården, vilket man inte skulle ha trott för fyra dagar sen då vi fortfarande hade snödrivor kvar ! Vi har tagit ut utemöblerna, tvättat terassen och inlett grillsäsongen !

Terasstvätt

Söta påskhäxor från Solf var på besök


En som gärna bytt ut kvasten mot nåt fräsigare !
På jakt efter lekande gäddor.....
Båtar som längtar
och måsar som väntar !
Två andra som väntar är vi, jag och Tom ! Imorgon börjar vår vintersemester och på onsdag åker vi ner till Helsingfors för att gå på en efterlängtad konsert i Hartwall Arenan; Roger Waters The Wall Live ! Roger Waters var en del av Pink Floyd och ni som var unga på 80-talet vet säkert vad jag talar om och ni andra får googla ! :) För 20 år sen bestämde vi, Tom och jag, och våra goda vänner Hippi och Nina att om Pink Floyd ger konsert någonstans i världen så åker vi dit.....så det här är det närmaste vi kan komma den drömmen nu !


Efter konserten sover vi en natt hos kära syster med familj och sen hoppar vi på flyget för att möta våren i Paris !

Vi har aldrig varit i Paris, så ni kan förstå att det ska bli en upplevelse ! Lovar bilder därifrån sen, men nu blir det bloggpaus och semester ! Ha de bra och GLADA VAPPEN !  Nous avons entendu ! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar