En morgonpigg naturlig sida fyller 1 år !

Vaknade med tuppen och med ryggont kl. 7 ! Bästa medicinen mot min onda rygg  är att röra på sig, så jag och en överlycklig hund drog på lenkkikläder och gick ut ! Vilken morgon !!! Vindstilla, varmt, soligt, fågelsång och alldeles folktomt ! Eller nej där ljög jag ju....mötte en del "konstiga" typer faktiskt : En "polimommo" på vinglande cykel, en flasksamlare på cykel, två vingliga ungdomar (han med ölflaska i handen och hon barfota !) en naturfotograf i vassen och en lång mörkhyad man som pratade högt med sig själv ! Det måste ha varit "nattfolket" som var ute ännu ! Jag njöt i alla fall mest av naturen och fågelsången ! Tröttnar aldrig på vyerna kring Metviken:

Isen borta på en del av viken

Godmorgon Vasa !

Sjöfåglarna har anlänt till viken

Alen blommar så fint !


Naturen är som vackrast på morgonen tycker jag och jag är så glad att jag är morgonpigg och får uppleva detta, men det hör ju bara till "min naturliga sida" !
Idag fyller förresten MIN NATURLIGA SIDA 1 år ! Hipp Hurra ! Har hittills haft 14.312 besök på min blogg och det är ju otroligt roligt ! Tack alla ni som tittar in och tack för de fina kommentarer jag fått !

Men nu ska den här kärringen njuta av påsken och det vackra vädret som utlovats ! Ha en riktigt GLAD PÅSK allihopa !och flyg försiktigt ! 

Kram
Carina

Kommentarer

 1. Ååh så fint! Vackert! Här regnar det lite just nu, men det har utlovats sommarväder. Nu ut i trädgården. Skön påsk, ses i Blåkulla!

  SvaraRadera
 2. grattis på födelsedagen ;) Glad påsk!

  SvaraRadera
 3. G*R*A*T*T*I*S till 1-åringen!
  Vilka underbara morgonfoton!
  -mona-

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Familjen Hedgehog flyttar in - att vika en igelkott av en bok !

Påskpyssel i förskolan

Vinterpyssel med barn