Google+ Followers

onsdag 6 april 2011

Det gror....

Vilken underbar vårdag det varit idag ! Fantastiskt att se skillnaden från morgonen till eftermiddagen vad som hänt hemma på gården ! Och inomhus hade mina tagetesfrön grott under dagen ! Underbart ! Man blir ju så GLAD !


Och sen efter en skön promenad och lite röjning av gammalt skräp på terassen så gick jag in och som vanligt kollade jag min blogg och då såg jag att jag fått en award av Tinas stuga ! Men så glad jag blev igen ! ! Tack Tina ! Ibland fattar jag inte att nån annan än jag tycker om att kolla min blogg ! ;-)Nåja när man får en award så är det min uppgift att ge den vidare till 3-5 andra bloggare som har mindre än 100 följare och som förtjänar mera uppmärksamhet ! Jag valde att ge en award till tre fina bloggar som jag kollar in varje dag:

Hannas Virrvarr
Seralias Stuga
Välkommen till familjen Norrenas husprojekt

De här tre bloggarna drivs av tre aktiva, kreativa tjejer i Österbotten med tusen järn i elden ! Hoppas du också tittar in hos dem ! :)
Och nu ger jag uppgiften till dem att föra awarden vidare !

Imorgon får jag gå på hantverkskurs igen ! Då ska ugglan lackas och så skall vi jobba med band, tråd och garn ! Längtar redan !!!

6 kommentarer:

 1. Åååh, nu är det verkligen vår i luften när fröna börjar gro :) Tack för awarden, vilken fin överraskning :)

  SvaraRadera
 2. Hejsan!

  Har just börjat följa din blogg och måste säga att det är den mest inspirerande bloggen jag följer. Hoppar högt av glädje varje gång det kommer ett inlägg!

  Ha en skön vårdag!

  SvaraRadera
 3. Visst växer allt rekord snabbt nu, min termometer visar nästan 10+ och då hade solen inte kommit fram än, det har den nu! :)

  SvaraRadera
 4. Visst är det kul att kika in till dig, här finns mycket att titta på!
  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 5. Grattis till awarden, den är du värd! Å man kan nästan redan känna tagetes-doften i luften. Snart är det vår!!

  SvaraRadera
 6. Grattis till Awarden!

  Vi skall nog hinna ut på snön(Vattne) ännu en gång i vinter, men efter helgen är det nog att börja vänta på nästa års snö.

  Dina små frön ser ut att må bra!

  SvaraRadera