Google+ Followers

söndag 5 september 2010

Marknadshelg

Vilken marknads- och loppishelg det här har varit ! Höstmarknad, fiskemarknad, skördemarknad och gårdsloppisar har jag besökt under dagarna två ! Men skördemarknaden på Stundars var absoluta höjdpunkten ! Fin miljö och massor med fina hantverk och andra höstlika produkter.Arrangörerna har verkligen tänkt på både stor och liten...Här är en lycklig liten en som int kan säga många ord,
men ordet TRAKTOR kan han !

Jag blev så inspirerad av alla fina saker, så då jag kom hem var jag bara tvungen att fixa till en höstkrans till dörren. Det fick bli nåt med rönnbär som det finns gott om nu i träden...


Rönnbär, cypress, gullris och hortensia blev en ganska fin kombination ! Hade en järnring som stomme och så gjorde jag små buketter som jag snurrade fast med järntråd.


Ut och plocka rönnbär nu gott folk, de är ju så vackra att se på !Gårdsloppisarna var en guldgruva ! Jag hittade en hel del "skrot" ! Gissa om det kliar i fingrarna att få börja förvandla och hitta nya platser och funktioner för mina fynd ! Har redan en hel del idéer !En ny vecka med nya utmaningar ( och hoppas jag hinner pyssla lite! )
Ta hand om er där ute och njut av hösten !Gokväll !

3 kommentarer:

 1. Vilken fin krans! Säljer du såna kanske? ;)
  Lena

  SvaraRadera
 2. Det där med att massproducera är ju int min grej Lena ! Jag tröttnar så fort på att göra samma sak, måste prova nåt nytt hela tiden ! :)

  SvaraRadera
 3. Nej fyy va skrot du hitta! :)
  Men dina magiska händer fixar nog till det!
  Blir spännande å vänta nu på resultatet ;)

  mvh suzy

  SvaraRadera