söndag 3 januari 2016

Bella

Julledigheten lider mot sitt slut och imorgon är det jobbdags igen. Det har varit så många härliga dagar och jag har verkligen njutit, skulle nog helt lugnt kunna njuta lika länge till. Det bästa av allt är att jag fått tillbringa så mycket tid med Bella. Hon börjar bli stor och det är så roligt att ha henne med sig på promenader och vandringar i skog och mark. Vi har försökt att varje ledig dag fara nånstans där hon får springa lite löst och njuta av det. Försöker alltid få nåt foto av henne, men det är verkligen svårt ! I tisdags då jag, Sofia och Bella gick Bodvattnet runt i Björkö så lyckades jag ändå fånga några bra bilder av henne. Hon satt uppe på en sten och spanade efter Sofia som var inne i snåren !











Så ser hon ut idag våran fina Bella. Jag blir nästan rädd ibland över hur starka känslor man kan få för en hund. Hon är verkligen helt underbar och vi njuter så av henne. Vår förra hund Leia var ju uppkallad efter prinsessan Leia i Star Wars och vi borde egentligen döpa om Bella till Chewie (Chewbacca) för hon "pratar" likadant ! Ha ha ! Leia kunde skratta och Bella kan prata ! Konstiga egenheter de har dessa lapphundar !

Nu ska jag njuta av söndagskvällen och lite god söndagsmat !

God fortsättning på det nya året allihopa !

Carina


2 kommentarer:

  1. Finaste Bella!! Det blev sååå bra bilder. Tur jag gick ut i snåren ;)

    SvaraRadera
  2. Finaste Bella!! Det blev sååå bra bilder. Tur jag gick ut i snåren ;)

    SvaraRadera

4 advent - och ingen stress !

Fjärde advent och en strålande vacker dag med nån minut närmare sommaren än igår ! Det har vänt, mörkret ger vika och vi går mot ljusare tid...