söndag 31 januari 2016

Väderomslag

Senast bloggade jag om sagolikt vackert vinterväder och nu två veckor senare är det sagolikt igen, men nu är det Gumman TÖ som ställt till det sagolika ! Usch jag brukar inte reta upp mej så lätt, men nu känns det väldigt frustrerande att det inte får vara fin vinter då det är vintertider ! Visst alla väder har sin tjusning, bara man är rätt klädd så är det hur skönt som helst att vistas utomhus, så är det ju ! Men ändå blir jag så led att gå omkring och halka eller plaska då det faktiskt är januari ! Här får ni några töbilder från min telefon.

 Massor med flödvatten vid Gerbyhamn..
bilvägen som öppnades förra helgen är nu stängd igen !
Här körde en bil i land så vattnet sprutade medan vi var här !


Runt Metviken var det glashalt i går morse, glömde bråddarna hemma och gick på den lilla snökant som fanns kvar. Blir väl nog ändå att skaffa Icebugs !

 Bella och änderna gillade flödvattnet !

 Onekligen lite vårkänsla i bilderna, men det är INTE vår ännu ! 

Men trots flödvatten och halka så har det faktiskt varit fina dagar med sol och till och med fågelkvitter ! Har också hunnit mysa, ta det lungt, sovit länge, varit i skogen md Bella, träffat gamla bekanta på de mest konstiga ställen, virkat lite, hjälpt Sofia(som ligger i magsjuka) och Kristian att städa gamla lägenheten, varit på loppis (fyndat 3 saker till jobbet), tagit in en gammal bänk från lidret, påbörjat ett lamp/jeans projekt och sist men inte minst äntligen fått se "En man som heter Ove" på bio. Så himla bra film, se den !

Gammal sned bänk
Gammal lampskärm och gamla jeans..
Skönt avslut på veckan alla och styrka inför den nya !
 Imorgon är det redan FEBRUARI ! 

Lovar lite dagispyssel nästa gång !

Kram

Carina

 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar