söndag 17 januari 2016

Vinterland

ÄNTLIGEN har vi fått riktig vinter till vårt land och ja jag hoppas den har kommit för att stanna en tid framöver ! Kände mej som Olle i kung Vinters land idag då jag gick med Bella i Domarskärsskogen. Så himla vackert och tusen gånger vackrare i verkligheten än på bild !

Vi har sovit första natten på sommarstugan detta år och alla årstider har ju sin tjusning där ute. Mysigt med snö, köld, brasa, snöskoter...mindre trevligt med all trafik precis utanför  (bilar, skotrar, mopeder, skidåkare, cyklister, promenerare osv)..går ej att ha Bella löst nu, för mycket intressanta och farliga saker på isen ! Men i skogen gick det bra !

Alla ungdomar kom också ut efter lite om och men med en viss Audi som stannade i snödrivorna ! He he ..men Sofia hann fotografera ...och det kan hon minsann ! Här är två fantastiska bilder hon tog med sin kamera på lördagen.


Nu knäpper det i knutarna igen och termometern visar -21 grader ! Lite väl kallt, men faktiskt bättre så här än plaskväder som vi haft de senaste två vintrarna ! Och idag såg de också solen för första gången på länge i Utsjoki ! Polarnatten är upphävd !

God fortsättning på söndagskvällen !

Carina
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar