lördag 12 december 2015

12 December: Dörrstjärna

Julfesten igår var förstås helt superrolig som alltid med vårt glada jobbgäng ! Så stort tack till årets arrangörer på Blåklockan ! Idag har gubben, jag och svärmor varit på fin julkonsert med LYTTS och hans vänner på Wasa Teater. Otroligt fina sång och musikprestationer av alla som medverkade. Den som imponerade mest var nog Sarah Nedergård, vars karriär vi fått följa sen hon var liten efterom hon är familjebekant och lika gammal som vår Sofia och gått i samma skola. Idag är hon en helt fantastiskt duktig musikalartist som dessutom studerar till talterapeut. Markus Lytts har hela paketet, trevlig att se på, fin skådespelare och duktig sångare ! Och orkestern,,hu hu vilka duktiga musiker ! En lyckad eftermiddag/kväll och tror vi gjorde svärmor riktigt glad också !

På tal om stjärnor, som jag ju tycker alla som kan sjunga är, så ska jag visa er min sorts stjärna i form av en dörrkrans !

Så här gjorde jag i år:

5 lika långa grenar och cypresskvistar.

Fäst ihop till en stjärna med järntråd !
Klippte små buketter av cypresskvistarna och surrad fast med järntråden.
En virkad snöflinga i mitten.

Färdig !
..men jag fundera faktiskt att det skulle ännu passa med en liten ljusslinga i den eftersom vi har en mörk dörr med fönster i dessutom !

Jösses så länge det tog att blogga det här..de va ju
 "Så mycket bättre-återträffen" på tv samtidigt ! 

Imorgon är det Lucia som har namnsdag ! 

Kram

Carina


1 kommentar:

  1. Mycket vacker stjärna med cypresskvistarna.Rätt kul att få se liknande stjärna här som jag själv haft i tankarna i flera år men då med lite granris. Vilken tur att jag fick se den här på riktigt och inte bara i min fantasi så kanske den blir till näst år. Tack för dina många idéer, också de som passar för mina barnbarn. Ha en bra luciadag.

    SvaraRadera