torsdag 3 december 2015

3 December: Julfest och årskalender

Julfest på dagis kan ha många skepnader. Idag hade vi en lyckad variant där daghemmet och föräldrakommittén samarbetade. Barnen bjöd på traditionella julsånger och föräldrakommitteń grillade korv, sålde lotter, bakverk och årskalendrar. Barnen hade bakat pepparkakor som smakade gott tillsammans med glöggen. Fint väder(snöfritt dock) och bra stämning bland alla barn, föräldrar och mor-och farföräldrar. Festen var ute på gården och det var ca 300 personer som deltog ! Härligt !

Lucior, tärnor, änglar och stjärngossar !
 Förutom att festen var så lyckad så är jag mäkta imponerad av hur bra ett annat gemensamt projekt med föräldrakommitteń resulterade i ! En jättefin årskalender där alla barn på ett eller annat sätt hade fått vara med och göra två månadsbilder / avdelning. Här ett litet smakprov ur den fina kalendern som nu säljs hos oss på alla avdelningar.


Ett fint sätt att samla in pengar på i dessa Vasa stads hemska spartider som drabbar oss ganska hårt och en fantastiskt fin julklapp att ge bort till släkt och vänner ! Så till alla föräldrar som råkar läsa detta; KÖP en fin kalender !! ;-)

Men hörni nu har jag inte tid med bloggandet nå  mera för på tv kommer mina absoluta favoritgubbar i två hela timmar: "Jul med Ernst" och "Sommaren är kort" med Tomas Ledin !!

Tack alla inblandade för en fin julfestkväll !

Kram
Carina


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar