Google+ Followers

torsdag 6 december 2012

Lucka nr 6: Kvinnomässa och födelsedag

Så länge jag minns (nästan) har jag besökt Kvinnornas julmässa på självständighetsdagen. Det hör liksom bara till. Har känslan av att det blir bara fler och fler försäljare för varje år och även fler och fler besökare. Det är trångt kring borden med allahanda fantastiska hantverk. Många återkommer år efter år med sina fina hantverk, men gladast idag blev jag åt en ny bekantskap som var på mässan för första gången. Hon hade de underbaraste tomtar jag sett och en av dem bara fastnade i min hand och ville absolut flytta in hos mej !

Hon som lagar dem heter Ann-Sofi Söderholm och hon har även en blogg som heter Käranån där ni kan gå in och kika vad fina saker hon gör !
Sen fastnade några andra fina saker också i min hand bl.a från två hantverkare som återvinner och gör nytt !


 Ett tovat hjärta på en gammal bokpärm. Så fint och fiffigt !


 Och så en alldeles mysig julburk tillverkad av Mona Österback 
som också har en härlig blogg som heter Seralias stuga

En julkärv till fåglarna, en limpa till Gubben och en skylt till jobbets kafferum blev det också...skulle ha kunnat köpa hur mycket som helst, men som tur kunde jag hejda mej....

Nu börjar klockan bli 18.00 och det är dags att tända självständighetsljusen i fönstret. En sån här dag kommer alltid min kära faffa upp i tankarna. När jag var liten brukar jag få sitta i hans famn och då berättade han "vilda" historier från kriget. Tände ett ljus på hans grav idag och sänder en tacksam tanke till alla våra gamla hjältar vi har att tacka vår självständighet för.

Tack för fina minnen Faffa Axel !


Önskar alla en riktigt fin självständighetskväll !

Sköt om er !

Carina

1 kommentar:

  1. ♥ ♥ ♥
    Tre hjärtan säger mer än tusen ord! :)
    Du är ett stort hjärta du! Kram på dig!

    SvaraRadera