Google+ Followers

söndag 2 december 2012

Lucka nr 2: Betongljus och Stundars

Var på en tidig morgonpromenad med hunden och det var alldeles stilla, tyst, kallt och vitt ! Äntligen börjar lite julstämning krypa in under skinnet och alldeles lagom till första advent !
Idag är det också traditionell julmarknad på Stundars och det blir att göra ett besök dit både som besökare och försäljare. Hade tänkt hinna tillverka många saker att sälja där men så blev det inte p.g.a dålig planering och tidsbrist. Några betong-ljusstakar finns i allafall där tillsammans med Camillas fina julhantverk.Om ni inte varit till Stundars julmarknad förut så tycker jag ni skall passa på att göra ett besök dit idag. Där finns otroligt fina hantverk, bakverk och julpynt. Man kan äta klimpsoppa och Stundars härliga grisar. Om inte annat så får man i alla fall julstämning.
Nära Stundars i Solf centrum finns också en härlig inredningsaffär som heter Cirkas som är värt ett besök ! Alltså idag är det Solf som gäller !Och med denna lilla "reklamsnutt" önskar jag alla en mysig första advent !

Kram
 Carina

1 kommentar:

  1. Tänk att jag inte hade bokat in Stundars och nu blev det för sent! Hoppas det gick bra med försäljningen! Fina ljusstakar! ♥

    SvaraRadera