Google+ Followers

onsdag 30 mars 2011

Förvaringsfunderingar....

Har fullt upp med att hitta på billiga och enkla förvaringssystem till pysselrummet. Fast jag har ett helt rum till förfogande så känns det som om jag har mera grejer än vad som ryms in ! Fast egentligen gäller det ju bara att få allt organiserat och det är inte det lättaste, om man liksom inte äger den förmågan !  Skulle vara frestad att köra till IKEA och skaffa allt som behövs, men det var ju inte tanken med rummet.............nåja hittade en trälåda som sonen nångång slöjdat ihop och haft sina finger-skateboards-grejer i. Den unge soldaten har nufötiden andra intressen och gav mig fria händer ! :)

Använde Helmi vattenbaserad grundfärg och och Helmi möbelfärg
och mina skumbokstäver från Slöjd&Detaljer + mörkbrun acrylfärg
Så här blev den !
Så då har jag i alla fall en lådda för lite ett av varje !
Men mycket återstår att fundera ut,
och jag tar gärna emot fiffiga förvaringstips !

5 kommentarer:

 1. vad snygg trälådan blev! Jag gillar allt med finurliga texter på :)

  SvaraRadera
 2. Du är så himla påhittig och pysslar så fint. Jag är imponerad! Och vilken fin header du har :-)

  H. Maria

  SvaraRadera
 3. Tack Maria !
  Vet inte om det är Maria S eller Maria P som kommenterat, men om det är Maria S så är det svalboet från er brygga som är på fotot ! :)

  SvaraRadera
 4. Jättefint! Och jag instämmer med Maria, jättefin bild och det blir säkert ett superfint rum. Jag har nån gång tänk måla fruktlådor som kan finnas i matbutikerna. De är gjorda av tunt trä och man kan bra stapla dem ovanpå varandra, o skriva något på kanten:) På restauranger kan du gå o fråga efter stora konservburkar som det funnits gurkor o rödbetor i...? Glasburkar kan du använda till skruvar o knappar, skolådor som du tapetserar..Tror nog det finns idéer där hos dig!!
  H, Monica

  SvaraRadera
 5. Tack Monica ! Har faktiskt målat stora konservburka idag som jag knyckte från jobbet ! Fruktlådorna är nästa grej jag ska lägga beslag på ! :)

  SvaraRadera