Och här kommer ett tips på ett försvinnande gott tilltugg till glöggen !
Västerbottensost-oliver
Ingredienser
150 g riven Västerbottensost®2 msk smör
11/2 dl vetemjöl
2 msk vatten
1 krm cayennepeppar
1 dl sesamfrön
oliver
Beskrivning
Sätt ugnen på 200°. Låt oliverna rinna av på hushållspapper. Rör ihop osten med smöret, tillsätt mjöl, vatten och cayennepeppar. Lägg ut 24 klickar på bakplåtspapper. Lägg en oliv på varje klick deg, rulla ihop och panera i sesamfrön. Grädda ca 15 min.Lycka till !
Jag köpte en sån glögg också, men har sparat på den än...
SvaraRaderaHade tänkt fråga dig i dag om du har kvar receptet på "glöggoliverna" men glömde bort det... Har lite västerbottensost som väntar i kylskåpet!
SvaraRaderaAgneta