Google+ Followers

lördag 13 november 2010

Ljusförvaring

Efter en intensiv vecka med jobb, kurs, skolning och flunssa så välkomnade jag helgen och ledigheten. Kursen om bildkonst för barn 3-5 år var inte så bra (kunde allt redan) men skolningen i egenvårdarmodellen "Med barnaögon" var jättebra och gav mej nya krafter, både som yrkesmänniska och som privatperson ! Tack Lillemor ! :)
Tog mej tid att idag åka in till stan och uträtta lite farsdagsärenden och biblioteksbesök ! Hittade endast en bok på biblioteket.....alla andra som jag ville ha var utlånade ! :(Men då jag såg den här kom jag ihåg att jag
har ju både hals och ärmar kvar av den tröja jag gjorde till kudde för två veckor sen...och vad göra av det ?? Fast egentligen hade jag en ide redan.....nåja...gick till Claes Olsson och handlade 3 hyllkonsoler och 50 kronljus !!50 ljus !! De behöver förvaring......
Eftersom vi är vänner av vin så blir det ibland några tomma stadiga lådor över
och har tänkt att man borde utnyttja dem till nånting...sagt och gjort...skar bort en sida i lådan...och limmade fast tröjkragen på lådan.
Den såg lite tråkig ut bara så där, så jag dekorerade med lite spets och en etikett...och tänk alla 50 ljusen fick precis plats i lådan !...nu är det bara ärmarna kvar av tröjan som måste få en ny funktion !

Ha en bra söndag och farsdag alla !

5 kommentarer:

 1. oooooh va fiiin! de va väl tomt på din julklappslista vid mitt namn ännu eller hur va de? ;)

  SvaraRadera
 2. åååh va du e kreativ, jättefin förvaring :) En sån kunde jag ha i vårt hus...

  SvaraRadera
 3. jättefin! superbra idé! Har hittills bränt upp alla vinlådor, men man kunde kanske spara ett par!

  SvaraRadera
 4. super läcker!!

  SvaraRadera