Google+ Followers

lördag 23 oktober 2010

Oktoberkyssen

Ni minns väl att jag och Ugglis hittade gamla Allers på vinden förra veckslutet ! Datumet på den ena var 27 Oktober 1957 ! Jag gifte mej 28 oktober 1989 och vår dotter Sofia blev döpt samma dag ! Vår son Simon har namnsdag 28 oktober och vår hund fyller 8 ½ den 27 oktober. Hon som prenumerade på dessa Allers dog 29 oktober 1999 ...det var nog ingen slump att jag hittade just denna tidning !


Måste ju bara ta den tillvara på nåt vis ! Inne i tidningen hittade jag en novell + en underbar bild som heter "Oktoberkyssen" ! Rotade fram en IKEA-ram som jag köpte i augusti och den var som gjord just för den här bilden !Det var ju verkligen ett så otroligt sammanträffande så jag ville ta till vara så mycket som möjligt av denna novell...så jag klippte också ut den fina rubriken på novellen...och gjorde en skylt som kan hänga ovanför tavlan ! Använde decoupagelim för att fästa rubriken på en vitmålad träbit !Fantastiskt fint !


och så otroligt romantiskt !

Det fanns förstås mycke rolig läsning i de gamla Allerstidningarna.......
Mode 1957Pojkarna får tävla ! ....och ketchupfisk !Så var det då ! :)

Nu skall jag fortsätta att rota i källaren och se vad som där gömmer sig !
Ha en bra söndag !

2 kommentarer:

  1. Alltså helt otroligt fin tavla o skylt! Tror jag måste rota lite på Harun-vinden också, där finns massor av liknande tidningar som vi inte slängt bort.

    SvaraRadera
  2. Ja man kunde ha ramat in vilken sida som helst från dessa gamla tidningar, men Oktoberkyssen vann mitt hjärta ! :)

    SvaraRadera