fredag 29 oktober 2010

Åren går och vi med dem !

Dagarna bara rullar iväg och jag tycker det är måndag och fredag hela tiden ! Har verkligen inte hunnit pyssla nästan alls denna vecka. På jobbet har vi däremot varit riktigt flitiga och gjort fina pumpor av pappersmassa. De ska jag berätta om i ett senare inlägg men här får ni i allafall en glimt av en halvfärdig sådan :



Imorgon ska jag gå på andra delen av en kurs som heter "Återbruka och skapa nytt". Tänkte försöka göra lite kuddar av gamla tröjor och eventuellt en väska. Har virkat och klippt till lite filtblommor som ska få pryda kuddarna !



Får se hur resultatet blir ?? Blir det bra får ni nog se det här på bloggen ! :)

Igår hade vi bröllopsdag. 21 år sen vi gifte oss och Sofia blev döpt i Korsholms kyrka ! Den här dagen har blivit en riktig familjehögtid eftersom Sofia har dopdag och Simon har namnsdag ! Vi har alltid firat den på samma sätt. Stämningsfull fonduemiddag till Rick Wakemans musik ! I år blev det lite annorlunda eftersom Simon är i det militära och inte kunde vara hemma på den viktiga dagen. Tom och jag firade med skumvin, tog bussen till stan och åt god mat på Il Banco. Det var en fin kväll.



Imorgon blir det den traditionella fonduemiddagen med barnen + för första gången Sofias pojkvän Kristian ! :)
Hoppas denna dag alltid kommer att vara en viktig dag i vår familj och att vi blir fler och fler kring fonduegrytan !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

4 advent - och ingen stress !

Fjärde advent och en strålande vacker dag med nån minut närmare sommaren än igår ! Det har vänt, mörkret ger vika och vi går mot ljusare tid...