Google+ Followers

lördag 14 augusti 2010

Nymålat

Har faktiskt målat en del denna sommar, men bara små projekt, inget hus eller så ! Har en massa gamla träföremål som behöver ett nytt liv ! En skoställning var den första som fick lite färg och sen tog jag itu med en gammal tidningslåda och en blompall som jag faktiskt lagat själv i slöjden !"Ära vare gud i höjden
denna har jag gjort i slöjden."


..och så tidningslådan som Toms morfar snickrat ihop !Hittade gammal vit fönsterfärg i källarenoch så var det bara att ta bort "dagatäcke"

och börja måla. måla, måla !Blompallen blev som ny och fick en ny plats i vår kvist bredvid den nymålade skoställningen och med en Mårbacka pelargon på toppallen !Tidningslådan hittade också sin plats i tamburen bredvid wc-dörren..... Så är det bara att ta en tidning med sig då man går in och sätta den tillbaka då man går ut !Blev också superförtjust i en hylla som jag såg i en favoritaffär. Fram med måttbandet och till min stora glädje passade hyllan perfekt där jag ville ha den så nu känns det som om vår tambur och kvist fått ett litet lyft med nymålade gamla grejer och en ny hylla...och visst är det roligt att igen få tända lite ljus och lyktor för att höja mysfaktorn i hemmet !"Förbanna inte mörkret - tänd ett ljus !"

2 kommentarer:

  1. Sku man kunna få reda på i vilken affär den vita hyllan fanns? Jag är nämligen själv på jakt efter en liknande hylla (om storleken passar och plånboken tillåter).

    SvaraRadera
  2. Den vita hyllan hittade jag på Mini Mani i Vasa ! Det är nog att skynda sig dit för där är det åtgång på inredningsgrejer !

    SvaraRadera