onsdag 6 september 2017

Hej igen !

Oj det blev visst ett tre månaders uppehåll med bloggandet men jag tror det var nyttigt och nödvändigt ! Vet inte ens om jag kommer att fortsätta blogga, men jag hoppas att jag vill ! Gillar ju egentligen att skriva om positiva saker som händer i mitt liv och eftersom jag varken skriver dagbok eller limmar foton i album så är ju det här ett bra sätt att dokumentera. Jobbet på daghem har stor betydelse för mitt välbefinnande och jag hoppas kunna dela med mej av lite tips och ideér vad gäller det också i fortsättningen.
Många ord har yttrats om sommaren som aldrig kom och jag kan väl på nåt sätt hålla med, det har varit en konstig sommar på många sätt och vis. Fast då jag tittar på foton från juni, juli, augusti så ser det bra ut..men man fotograferar ju också för det mesta när känslan är positiv !
För min egen skull och kanske till nån annans glädje kommer här nu några foton av positiva minnen !
Härlig vistelse hos bästa Eva med goda vänner.

Midsommar i blåvitt tema med släkt och vänner i solsken !

Hundar ! De här båda har njutit tillsammans många dagar ! Iris och Bella ! Love !
Testat Zip-parken med kära unga släktingar ! (inte jag på bild !)
TRADITION ! Abborrfest i Molpe då pappa fyller år !
 Rolig trip till IKEA i Tammerfors och Simon SHOPPAR till sitt hus !

Hemgården i Gamla Vasa målas med stegar och lift !

Löjligt glad då de första gula dyker upp !

Träd fälls lite hit och dit på Domarskär !
Mina barn på barnavdelningen på Mio i Umeå !
Bella, jag och ny båtmotor.
Mysigt kräftkalas på villaavslutningen.
Far och son bygger verktygsbod !
Det var en del av mina sommarminnen. Jag upplever att den ändå var ganska händelserik, trots att man kan tänka att "int har vi nu gjort så mycket" men det är väl vad man sätter in för betydelse i ordet göra ! Jag är glad att få umgås med familjen och hundarna, uppleva naturen, njuta av en bra bok, god mat och god dryck..i egen takt..
Gillar ändå att vardagen tagit vid och höstmyset som kryper in i stugorna ! 
Gillar mitt jobb med kreativa barn och kollegor !


Känner på mej att det blir en bra höst ! 

Ha de gott alla !

Carina

4 kommentarer:

 1. Hej Carina!
  Trevligt att du "dyker opp" igen! Självklart ska du fortsätta att blogga ...
  Tänker precis samma jag också men då man tittar tillbaka och söker något speciellt, något minne då är det bra att ha bloggen!
  Jag bloggar inte så ofta numera heller men försöker hålla på så om inte annat så för min egen skull! Så lätt och så enkelt att klicka "gilla" på fb men nog märker man att det kommer mindre och mindre kommentarer på bloggen, tyvärr! Kanske ens eget "fel" att det man satt in inte är så intressant, borde kanske ändra stil!?
  Härlig sommar du haft, trots allt! Vissa dagar har det ju faktist varit riktigt sommarlikt!
  Ha en fin fortsättning på hösten! ... och så fortsätter vi blogga :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din kommentar, du är en trogen läsare och en av de få som kommenterar. Jag är urdålig själv på att kommentera andras bloggar, men läser nog ! Ja, vi ska fortsätta blogga så läge det känns bra för egen del !
   Ha de gott !

   Radera
 2. Så roligt att läsa din blogg igen!! Du får verkligen in känslor och stämningar i både text och bild. Fortsätt i samma stil, gillat skarpt! Kram, Monica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack syster ! Känner mej lite inspirerad igen efter uppehåll, som tur har du underhållit oss med din fantastiska fotodagbok !
   Kram, Carina

   Radera