söndag 18 maj 2014

Sommarkänsla

Vilket toppenväder hela veckoslutet ! Nu är det äntligen sommar i luften. Orkar inte skriva så mycket, men måste bara få lägga in några bilder från ikväll som var den finaste kvällen på länge..vi beslöt att stanna kvar på sommarstugan nån dag nu då de lovat fint väder..inget dåligt beslut ! Vilken njutning att bara få sitta på bryggan och se på solnedgången och ta in tystnaden tillsammans med ett spegelblankt hav !


Tog massor med bilder av ett par tärnor som parkerat sig på grannens brygga..




Leia och jag har förstås vandrat på holmen och idag stod gullvivorna i full blom på ödetomten dit vi brukar gå nu och då..


Idag fick de gamla bruna stolarna lite ny färg, så även jag som äntligen fick byta ut långkalsongerna mot shorts och topp !!

Ha ha ser ni vad jag glömt att måla ?
Igår såg vi "pjasa"gruppen KAJ på Wasa Teater och de hade bl.a en skojig låt om pollenallergiker...vilket int ju e så skojigt om man är drabbad. Fy sjutton att snörvla och va tåppt och svullen nu då det är den bästa tiden..som tur är jag inte drabbad och kan njuta av björkens finaste tid !


Ha de gött !!

Natti natt !!

Carina 



1 kommentar:

  1. Fiiiina bilder! Kristian har sjungit pollenallergiker låten här hemma och tyckt synd om sig själv ;)

    SvaraRadera

4 advent - och ingen stress !

Fjärde advent och en strålande vacker dag med nån minut närmare sommaren än igår ! Det har vänt, mörkret ger vika och vi går mot ljusare tid...