Google+ Followers

söndag 25 maj 2014

Måsar och äppelblom

Vi fick ju verkligen smaka på sommaren under slutet av veckan och speciellt på lördagen. De va helt underbart väder med tropisk värme och naturen som bara exploderar framför våra ögon. Man ville ju inte att det sku ta slut, men idag var vi tillbaka i verkligheten men normala temperaturer ! Vi har tillbringat extra mycket tid på sommarstugan denna vår och i början av veckan for vi till jobbet därifrån. Det tar bara 24 minuter från brygga till jobbdörren, trots att vi kör båt ! :)
Man har verkligen fått följa med hur naturen förändras från dag till dag och vi kör förbi ett grund varje gång vi åker till och från sommarstugan. Det grundet sjuder av fågelliv. Där finns sjöfåglar, svanar, men mest skrattmåsar. Ännu i början av veckan var vassen så låg att man såg fåglarna.. idag då vi körde förbi  var vassen redan för hög för att se alla fåglar.
Bilderna lite suddiga eftersom jag fotade i farten då vi körde förbi en tidig morgon.

När vi kom hem idag fick jag nästan en chock ! Alla 3 äppelträd + ett körsbärsträd hade slagit ut i blom och vilken prakt ! Speciellt det ena trädet som jag egentligen sku vilja ta bort så blommade helt otroligt !Blev också tvungen att förlänga fägelmatningssäsongen i år då jag hittade ett så härligt fågelbräde i form av en soffa ! Den hänger nu i det blommande körsbärsträdet !

11 maj

25 maj
Även trastarna gillar att se sig omkring från våra träd !

Men men hörni nu e de ju valvaka och hockeyfinal som gäller, så nu ska jag sluta tjafsa om fåglar och äppelblom ! Ska försöka hålla ögonen på pucken istället och hoppas Finland får GULD ! 

Ha de gött !

Carina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar