söndag 11 maj 2014

Morsdag - en bra dag ! :)

Hej ! Och hoppas alla haft ett bra veckoslut..det har jag haft ! Jag och min man har spenderat lite pengar på ny båtkärra, nya klädtorkställningar, blomjord, morsdagspresenter, goda ribs på lokal restaurang och så fick jag superfin ryggsäck + vattenflaska+slang av gubben inför kommande strapatser i de Italienska bergen ! ;)

Tack Tom ! Ska väl nog klara mej några hundra meter !

Idag har vi fixat fammos trädgård och gjort lite vårfint i hennes krukor ! Vi har firat världens bästa mamma Elvi i Gamla Vasa som bjöd på "skrottar" från France !


Mamma, jag, Sofia och Stella ! Girlpower !
och till sist fick jag bara sitta och njuta i egen trädgård för första gången i år, äta rester och bara må GOTT ! Kunde förstås inte låta bli att prova mina morsdagspresenter som var det bästa en medelålders mamma kan få !!
Tack tack mina fina barn Sofia och Simon !
Nu hoppas jag det finns tid över för lite skönt trädgårdsarbete, 
världens roligaste vardagsmotion ! 

Sköt om er,
 ta hand om varandra 
och njut av vardagen !4 kommentarer:

 1. Visst har vi Morsdag alla dagar ...
  men med guldkant en sådan här dag!
  Så njutbara bilder!

  SvaraRadera
 2. Tack för allt du delar med dig av!
  Härligt inlägg! ♥

  SvaraRadera
 3. Låter spännande med italien resa! Var ute en stund i trädgårdslandet idag...för mig e det bara "ett måste" jag har inte ens en liten svag nyans av gröna fingrar...Beundrar alla som gillar att gräva i jorden!

  SvaraRadera
 4. Tack för era kommentarer ! Lusten i trädgårdslandet kommer och går men det är lite som terapi för mej att bara få vara där ! God fortsättning på våren !

  SvaraRadera