Google+ Followers

söndag 14 april 2013

Äppel-Tarzan in action !

Pratade just med en gammal god vän i telefon och det känns bara så skönt i hela kroppen att höra hennes skratt och historier ! Tack för pratstunden kära Bettan !
Idag känns det som om det var den första riktiga vårdagen ! Solen värmde skönt, snön smälte så man såg det, måsarna skriade i luften, det doftade vår och vi har kommit igång med vårsysslorna på riktigt ! Måste nog erkänna att äppelträdsbeskärningen blev ett för stort projekt för mej (stora 50 år gamla träd) så jag var tvungen att kalla in "Äppel- Tarzan himself" !! Min kära far snart 70 år klättrade runt i våra äppelträd med ena foten på stegen och sågade grenar så det stod härliga till ! Han gjorde det jag inte vågade eller klarade på två timmar ! Fantastico ! TACK !

Äppel-Tarzan in action !
Blev så inspirerad av vädret så idag kom också Tagetesfröna i jorden och även lite annat smått och gott till sommarens krukor ! Härligt !Söndagkvällarnas mat brukar bli "fixa nåt av helgens rester" och så även denna kväll. Lagade köttfärslimpa igår och ikväll blev det en kolhydratfri variant av jägarsmörgås av resterna och det blev så GOTT ! Stekte zucciniskivor i smör och la dem i en form. Ovanpå dem skivad köttfärslimpa och sen en kantarellstuvning ovanpå. Gratinera i ugnen en stund ! Så himla gott och inget bröd ! :)


Ja de va helgen i ett litet nötskal. Ser fram emot veckorna som kommer med plusgrader, vårkänslor, vårfester och andra spännande saker ! 

Ha de gott i aprilkvällen !

Kram

Carina


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar