Google+ Followers

torsdag 14 februari 2013

Vändagspyssel på dagis

Hej och trevlig vändag !
Dagen har varit fylld med roligt program tillsammans med små och stora vänner....ja hela veckan har kretsat kring vänskap. På dagis har barnen fått gå på besök till varandra på de olika avdelningarna, leka tillsammans och leka med nya saker. Hos oss hade vi lite förberett besöken genom att måla på tidningspapper som sedan klistrades upp på kartong och så fick besökarna klippa ut ett hjärta och trycka sin bokstav. Sen hängdes alla besökares hjärtan upp i en "vänmobil" ! På en annan avdelning gjorde besökarna hjärtan till ett vänskapsträd !


Det där med mobil tyckte vi var en så bra idé så alla barn i gruppen har också fått göra en egen mobil med lite olika hjärtan i. Vi har pysslat hamapärlshjärtan på järntråd, filthjärtan och pappershjärtan.
Alla hjärtan placerades i en korg och sen fick barnen plocka 4 hjärtan var ur korgen till sin vän-mobil. På så sätt fick ingen sitt eget hjärta utan en kompis hjärta ! Som stomme till mobilen användes metallband.Och det var en härlig rad av VÄN-mobiler som hängde i vår tambur idag, en liten stund i alla fall, för sen fick barnen förstås genast ta hem sina mobiler !

God fortsättning på vändagen ! 

Nu skall jag gå ut och gå med en riktigt god vän !

Kram

Carina


2 kommentarer:

 1. Tack för din fina hälsning inne hos mig! <3
  Så hjärtligt fina grejer ni fixat! Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Hej,
  Du har en väldigt fin blogg och en hel del pyssel på den! Det skulle vara roligt om du kom med i den nya samlingsbloggen Pyssel Platsen. Där kan man både ge och få inspiration. Dessutom får din blogg mera synlighet. Klicka in på: http://pysselplatsen.blogspot.com.

  Ha en bra dag!
  Pyssel Platsen

  SvaraRadera