Google+ Followers

tisdag 6 november 2012

Tisdagspyssel

Tänk så intressant det kan vara med ny telefon. Det verkar som om den tagit all min tid den senaste veckan. Har länge gått och funderat på en smartphone, men tänkt att jag nog klarar mej med den jag har eftersom den funkar bra och egentligen har alla funktioner man behöver.....men så slog jag bara till och gick in i en affär och köpte mej en ny telefon och så var ännu en smartphoneälskare född ! :)
Man är ju onekligen rädd om sin telefon, rädd att den ska gå sönder eller bli stulen. Tänkte nog köpa mej en riktigt ordentlig väska till den, men fick ändå lust att sy nåt eget idag...plockade fram lite gammalt jeanstyg, en gammal dragkjed, en spets och en virkad blomma.


Den blev lite för stor och så kanske det inte är så fiffigt med en metall dragkjedja....men den får duga tills jag hittar en bättre.

När jag väl var på gång med lite pyssel fixade jag till några knappringar också. Ska se om tanttorna på jobbet behöver nåt nytt till jul !På tal om jul  ....idag köpte jag faktiskt 2 julklappar, en tomteluva och en liten underbar julholk ! Börjar få lite jul-längtan-känslor...och när vi var ut på promenad för en stund sen såg vi faktiskt julbelysning lite här och där i trädgårdarna...mysigt ! :) 

Holken och en luva för kommande festligheter !

hm..kanske man borde värma sig en glögg 
och fira svenska dagen !

Ha de bra !

Kram 
Carina

2 kommentarer:

 1. Jasså en smartphone? ;) Tror jag nöjer mig med min gamla tillsvidare, det har jag åtminstone intalat mig, men vet att jag när som helst kan få ett infall och plötsligt tycka att jag måste ha en...vi får se. Fordralet blev snyggt, huvudsaken att du har ett i alla fall. Ringarna var ju fiffiga, med såna på lager kan man ju byta varje dag. Vilket lim behöver man använda, ifall jag skulle komma mig för att testa?
  Nog börjar jag också längta till julen, till lillajul blir det nog att pynta lite.
  Ha det gott!
  Nanne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Nanne ! Gillar verkligen min smartphone och är glad att jag fick ett infall...på gott och ont ! Till ringarna använder jag sånt där superlim, har också använt Bostik och då får man komma ihåg att låte limmet torka en stund före man limmar ihop !
   Ha de bra i Novembermörkret, snart får vi lysa upp tillvaron med juleljus !
   h,
   Carina

   Radera