Google+ Followers

torsdag 15 november 2012

Taito-ull

Ull och tovning har varit temat de senaste gångerna på Taitokursen. Den här gången  har bl.a blivit många fina tavlor av ull som säkert får en plats någonstans i ett hem så småningom. Visar här några bilder och kan ju berätta att motivet är upphöjt och fyllt med vadd och tyvärr har jag inga bilder på hur man det går till steg för steg, men om nån är intresserad av tillvägagångssättet så kan jag försöka förklara det. Lämna bara en kommentar !

Ett rött hjärta på grå botten
Vitt hjärta på mörkbrun botten

Texten och tråden nåltovad av garn

Vit klänning med röd kant på brun botten
Små ullcirklar intovade på tunnt tyg
Själv har jag gjort en änglatavla som ska bli en present till en speciell person, så ni får bara se en glimt av ett halvfärdigt arbete...slutresultatet visas i min julkalender så småningom ! :)


Nu ser jag fram emot ett veckoslut i Tammerfors där höjdpunkten är ett besök till Hantverkarmässan, ett paradis för oss pysslare där man får nya ideér och kan inhandla massor med nytt material.......och en hotellnatt och så förstås en sväng till IKEA och Ideapark... men framför allt så tror jag resan blir fylld av skratt och roligheter för resesällskapet är det BÄSTA ! Jeee !

Ha ett bra veckoslut alla !

Kram

Carina


2 kommentarer:

  1. Jätte fina grejer ni tovat! Din tavla väntar jag med spänning på!

    Trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Jättefina alster och så härligt det låter med hantverksmässa. Den skulle jag gärna ha åkt på!
    Ha det så inspirerande där! :o)

    SvaraRadera