Google+ Followers

fredag 27 april 2012

Mattes 10 åriga vän

Mattes "bästa vännen" fyller 10 år idag ! Det känns overkligt och hemskt. Så många år som jag längtade efter en hund och nu har det redan gått 10 år sen min dröm uppfylldes..och en hund lever ju inte för evigt, men jag hoppas vår härliga Leia får leva några år till ! Hon  är världens snällaste hund, som skrattar  då jag kommer hem, kramar mej då hon är glad och väcker mej med en "puss" på morgonen. Tack vare Leia får jag gå ut i naturen varje dag och uppleva årstidernas alla väder ! Leia heter egentligen Famolas Ciiceli och kommer från en kennel i Borgå landskommun. Namnet Leia fick hon för att hela vår familj är stora fan av Star Wars filmerna. Vi valde att uppkalla henne efter en av de goda; Prinsessan Leia Skywalker, tvillingbror till Luke Skywalker, båda Jediriddare och bekämpare av det onda ! Leia är en finsk lapphund och som namnet säger så gillar hon snö och vinter allra mest !


Den här bilden är faktiskt tagen på långfredagen i år då världen plötsligt och oväntat var vit och vacker då man vaknade. Leia och jag gick vår vanliga runda runt Metviken och snön föll ner från träden av solvärmen, därav snö på nosen !
10-åringen fick en kalkonstrupe som födelsedagssgodis och imorgon blir det kalas med grillribs och tårta ! Hipp Hurraa för Leia idag !

Skön fredagskväll till er alla !

Carina

1 kommentar:

  1. GRATTIS fina söta Leia!
    Länge leve våran kärä "grannvovve" :)

    önskar kattfröken Rasu o. vi andra på 7:an

    SvaraRadera