söndag 15 april 2012

Flitiga lisor pysslar och lyssnar !

Igår var en riktigt rolig dag ! Min kollega Nina och jag bestämde för en tid sen att vi vill dela med oss av det som vi får lära oss på Taitokeskus där vi går på kurs under vårterminen. Och igår var det dags för oss + många av våra jobbarkompisar att ha en riktig pysseldag på jobbet ! Ett gäng glada damer samlades och på förmiddagen provade vi på tre olika tekniker, solfärgning, tovning och betonggjutning och på eftermiddagen hade vi en 2 timmars smyckekurs tillsammans med Christina Hast.

Anna-Lena fyller små stövlar med betong och glada Lena klipper former i plast

Nina instruerar Sanna och Leona i hur man tovar in en tvål i ull.

Eva-Gun och Anna tovar och babblar !
Sanna placerar ut knappar på målat tyg - solfärgning.
Det var lite glimtar från förmiddagen. Sen kom Christina med sin otroliga mängd av pärlor och annat material till smycketillverkning.


Mikaela och Nina försöker vrida till en ögla...

f.d dagisbarnen Linnea och Anna är fullt koncentrerade på sina halsband !
Det här gjorde jag..

och de här gjorde Amanda. Fina !
Alla gjorde jättefina smycken och det var verkligen roligt, så stort tack till Christina som även har nätshop och gårdsbutik, CHRISTINAS SHOP, med härliga inredningsgrejer och verkligen ett STORT urval med pärlor och andra smyckestillbehör. 
Men dagen var inte slut än, vi drog iväg till Karperö för att höra på gamla vinyler och yla av oss ! Vilket galet gäng och så roligt vi hade..hela långa dagen, ända in på natten !!

Hm..ska vi höra på Kim Wilde, Albatross, Hurriganes eller kanske Paul Paljett ?!!

Vad det än blev så svängde det bra i soffan !

 Stort TACK till Anna med familj som tog emot hela gänget och bidrog till att lördagen den 14 april blev en dag att minnas ! Det här lever vi länge på !

..och visst ska ni få se resultatet av våra alster, så småningom ! 

Ha en bra vecka allihopa !

Carina



1 kommentar:

  1. Oj vilken härlig dag ni har haft! Så fint att kunna dela med sig av sitt kunnande.H.Tilda

    SvaraRadera

4 advent - och ingen stress !

Fjärde advent och en strålande vacker dag med nån minut närmare sommaren än igår ! Det har vänt, mörkret ger vika och vi går mot ljusare tid...