söndag 15 januari 2012

Fotorunda igen...

Ja-a, nu får ni bara stå ut med att jag flikar in lite bilder från mina fotorundor med nya kameran ! Idag hade jag en bra lärare med mej som gav mej goda råd ! Här är hon in action, min Sofia ! Hon har stativ, jag har inget sånt ännu ...


Vi körde bara omkring runt stan och fotade typ vad som helst och idag har jag med hjälp av Sofia lärt mig att använda M alltså manuella inställningar ! Här är några bilder från hamnen:

Fabrikskomplex

Ser ut som RG-line åkt en himlaresa !

Gillar färgkontrasterna !

och vyer från universitetsstranden:

En eftermiddagsdimma målade träden vita

Hon har alltid fin utsikt !

och till sist en bro i Sunnanvik:

 Himlen var mjukt rosa

Sofia har instruerat mej i begrepp som bländare, slutartid och försökt visa mej hur man redigerar en bild i bildbehandlingsprogram och jag har nog mycket att lära ännu ! De här bilderna är inte behandlade på nåt vis !
Tack för idag Sofia !





Ha en bra vecka alla !

Carina

3 kommentarer:

  1. säger bara wow, om du har mycket att lära så hur ser dina bilder ut sen...

    SvaraRadera
  2. Hej! Mössorna i förra inlägget har jag gjort med ettor, mn de ville inte svänga mössorna "ut och in" och det blev fint det med.
    Så fint med egen fotolärare. jag lärde mig massor på lektion på fotoaffären. Ha en bra vecka! :o)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Desamma till dej ! Jo kan tänka mej att det är lättare att göra mössorna för mindre barn också om man inte svänger dem ! Jag skall också snart ta en lektion i fotoaffären ! Dina foton är helt fantastiskt fina !

      Radera

4 advent - och ingen stress !

Fjärde advent och en strålande vacker dag med nån minut närmare sommaren än igår ! Det har vänt, mörkret ger vika och vi går mot ljusare tid...