söndag 22 januari 2012

Grönt i kruka..del 2

Idag tog jag fram symaskinen och det är inte min favoritmaskin precis ! Men nu behövde en ful kruka få nya kläder och två lampor nya kjolar, så jag startade min 23 ½ år gamla symaskin och tog fram ett fint handukstyg (som jag fått av min mormor för länge sen) och ett gammalt lakanstyg. Av handdukstyget sydde jag tre olika påsar !



Bonsaifikus i handdukspåse
Ugglan som hänger på påsen har jag gjort av vitlera och med en pepparkaksform som jag fick i julklapp ! Tack för den ! :)

Kaktus och minipenningträd i små tygpåsar

Nåja det där va just det som jag klarade av att få till stånd med hjälp av symaskinen ..men jag e ganska nöjd faktiskt ! ..och mina kjolar till fönsterlamporna blev också fina, men de får ni se en annan dag ! Nu är det president-valvaka som gäller och det ser ut att bli en rysare ! Mest intressant är ju vem som ska utmana Niinistö i andra omgången ! Vi mumsar i oss räkor och smuttar på bubbel, valdagen till ära ....må bäste man/kvinna vinna !

Hoppas inte valet får ett "paska" resultat !
Njut av söndagskvällen och valvakan , imorgon är det vardag igen !

Kram
Carina

3 kommentarer:

  1. Jahapp, då var vitleran testad!? :) Visst kul?!
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo de va faktiskt kul, mycket roligare än att sy ! ;)

      Radera
  2. Så fint det blev och värt att fira! ;o)

    SvaraRadera

4 advent - och ingen stress !

Fjärde advent och en strålande vacker dag med nån minut närmare sommaren än igår ! Det har vänt, mörkret ger vika och vi går mot ljusare tid...