tisdag 17 januari 2017

Trevlig post !

Vissa små saker i livet kan ge stor glädje och krydda i vardagen ! Två, nej fyra sådana saker har hänt mej de senaste dagarna ! Igår då jag kom hem från jobbet ca. 16-tiden gick jag ut med Bella som jag brukar..fast det var  MYCKET LJUSARE än förra veckan samma tid och jag fick uppleva blå timmen under vår promenad runt Dragnäsbäck. Underbar känsla då ljuset återvänder ! Det var en bisak..


När vi väl kom tillbaka hem kollade jag som vanligt postlådan och tänkte att nu är det väl en bunt med räkningar och reklam som vanligt..men nej jag hade fått ett PAKET från Sverige med massor av härliga frimärken på och mitt namn handskrivet..tänk att det idag är så sällsynt med sådan post och tänk hur glad man kan bli att hitta ett sånt paket i sin postlåda ! Blir riktigt nostalgisk då jag tänker tillbaka på tiderna då man hade brevvänner och då den bästa presenten till födelsedagen var nytt brevpapper med nåt fint mönster på !
Titta, vilka fantastiska frimärken !
 Det var från förskollärare Eleonor från Sverige som skickat post åt mej, efter lite om och men då hon inte visste min adress, men det kom fram till slut ! Det "lilla paketet" hade hon skickat som uppskattning för den inspiration hon fått från min blogg under flera års tid!! Gissa om jag blev överraskad och glad, vet att jag har många läsare i Sverige, men att få det bekräftat på ett sånt här sätt gör mej så rörd ! Tack snälla Eleonor !

Härliga presenter !
Idag var det också trevlig post i postlådan. Ett meddelande om att mina nya hörlurar anlänt och ett tjockt kuvert ! I det tjocka kuvertet fanns världens finaste kalender. Den fick jag för att jag först hunnit kommentera på en blogg. Det är inte vilken blogg som helst, utan min favoritblogg ! Det är Johan Hagströms blogg Nikonisten. Johan är en fantastisk fotograf och hans bilder och text får mej alltid på gott humör, men så är han ju från Kokkola också, fast bor i Vasa såklart !😃 Underbar humor och finurlig text alltid i sammanhang till bilderna och situationen. Har ni inte bekantat er med hans blogg så gör det NU ! He e gårrbra !
Det var väl tre grejer..brev, kalender, hörlurar....den fjärde lilla vardagssaken har jag faktiskt fixat själv. Köpte mej ett aktivitetsarmband, skrev in mej på nivå 2 med 16.000 steg / dag som mål eftersom jag ändå har ett rörligt jobb och är mycket ut och går me hunden. Igår hade jag 22.000 steg och idag ser det ut att bli 23.000 innan jag är i säng...så riktigt nöjd är jag med mina små glädjeämnen i vardagen !
Sitter nu framför brasan och bläddrar i kalendern och väntar på att mina nya lurar ska laddas. (De funkar förstås med Bluetooth !) 

 Kalendern har inte bara ögonmat 
utan innehåller också text och påminnelser om de viktigaste dagarna på året !

 Ha ha söjsleis !

God natt säger jag nu, ska upp med tuppen imorgon 
och hoppas på lika fint skridskoväder imorgon som det var idag !


 Hej svejs !
Carina

2 kommentarer:

  1. Oj vad glad man blir bara av att läsa om allt som förgyllt din vardag! Överraskningar är det bästa, och vilken fin sådan du fick på posten <3. Kram

    SvaraRadera
  2. Äntligen...fick du ditt lilla paket.Det var bra att det kom fram till slut.
    Ha en bra dag/Eleonor

    SvaraRadera