Google+ Followers

lördag 4 oktober 2014

Höstfärger i Tiklasparken

Idag har jag fixat lite i trädgården (int alls så mycket som jag borde), klippte bla många grenar av en kryptuija som hade växt sig för stor. Tuija är ju ett fenomenalt material till kransar odyl för att den står sig länge i färg och konsistens..hoppas det ska bli nån krans så småningom..men idag tog jag med en del av kvistarna till gravgården för att göra lite höstfint vid svärfars och gubbens morföräldrars grav. Det var så fint på gravgården och i parken intill, ja faktiskt så vackert så jag for hem efter hunden och kameran och for dit en gång till bara för att fotografera, njuta av färgprakten och naturen.

TIKLASPARKEN 

en av Vasas finaste parker !Gissar att mommo Aili och moffa Isak är nöjda
att ha lite grönt från sin trädgård på graven ! :) 

Skön lördagskväll alla !

Carina


3 kommentarer:

 1. Verkligen vackert! Det är en park som jag aldrig kommer ihåg. Som gammal Brändöbo borde jag ju ha koll på den. Tänk så många gånger jag promenixat förbi med barnvagn.

  Ha det gott, kära du!

  SvaraRadera
 2. JAA, NU är det underbart vackert ute i naturen ...
  om vi bara fått njuta länge av alla vackra färger!
  Superfina bilder!
  Fin helg till dig!

  SvaraRadera
 3. Mycket vackert! Härliga färger och björkstammarna så fina. De blir aldrig så vita här i södra Sverige, mer svarta, grå och gröna av alger.
  Lite avundsjuk på alla färggranna lönnlöv. Skulle jag behöva. Ska ha en pysselkurs med lönnlöv i morgon och har verkligen fått anstränga mig för att hitta några olika färger. De flesta är gula och dessutom vissna.
  Ha det så gott
  Anette

  SvaraRadera