Google+ Followers

torsdag 9 maj 2013

I Spanien med tjocka släkten !

Hola ! Hemma igen efter en alldeles superskön och rolig vecka på spanska solkusten med tjocka släkten. Den här resan har varit länge planerad och bokad och skulle vara som en överraskning och 70-års gåva till vår mamma o pappa ! Rätt så länge lyckades vi hålla resan smått hemlig, men till slut hade mamma och pappa med sig alla barn + familjer och tillsammans var vi 15 st som flög iväg mot sommar och sol !
Vi har bott i tre bungalows på ett lungt och skönt ställe i Playa Flamenca, Costa Blanca. Min kusin äger den ena och de två andra ägs också av nordbor. Perfekt boende för ett sånt här gäng !

Utsikt från vår terass mot de två andra bungalowsen.
Bara på gångavstånd finns mycket att göra. Många fina stränder, superbra shoppingcenter, minigolf uppe på ett tak, naturskön cykling längs stränder och klippor och bra matställen. Vi hade dessutom en 7 personers hyrbil med syrran som "taxi"chaufför, så vi tog oss lätt från plats till plats !
Vädergudarna var verkligen på vår sida och vi har haft sol och 21-28 grader hela tiden ! (Vecka före vi kom hade de 14 grader och regn !) Nästan alla brände sig första dagen bara för att vi glömde smörja in oss före vi gick vrålhungriga efter resan och äta till en uteservering ! Typiskt !


Det blommade fint kring husen.

Marknad och hattprovning


Födelsedagsmiddag på Abbeus innergård.

Grattis Mamma och Pappa !!

Cykeltur längs Medelhavsstrand

Kaktus 1

Kaktus 2

Kaktus 3

Strandbild

Sol-badare
Medelhavs-vadare

Strand-plaskare


Kusinerna stor och liten
Havs-simmare

Strand-lekare
Pool-plaskande släkt
Valdemars, en favorit by-restaurang ! Urgoda pizzor !
Shoppare på La Zenia
...och ja så finns det ju typ 1000 bilder till i denna digitala ålder, och de tänker jag plocka fram och titta på regniga dagar som denna och drömma mej bort till solen och värmen !

Livsnjutare !

Gracias
 ni som var med och gjorde denna resa till 
 ett minne för livet !

Buenas noches 

alla !

 Kram

Carina

3 kommentarer:

 1. Gracias!! Bästaste släkten, fin-fint skrivet och underbara bilder! Kram!

  SvaraRadera
 2. Ser att ni haft en härlig semester... kan tänka att dina föräldrar var glada att ha alla runt sej.. Ett ljuvligt ställe ni var på !
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig grrej!
  Köpte du en Stradivarius :-)

  SvaraRadera