Google+ Followers

söndag 19 maj 2013

Fri-lufts-lampa !

Oj oj oj oj vilket kanonväder vi haft detta veckoslut här i Vasatrakten i alla fall ! Det känns som jag totalt missat en årstid, våren ! Det blev sommar PANG bara ! Vi tog visst med oss värmen från Spanien ! :)) Det blev att hastigt få utemöblerna på plats för att få inleda terasssäsongen  ..och grillsäsongen också naturligtvis !
Har lekt mullvad mest hela tiden och rensat blomland, fyllt på jord, flyttat plantor och planterat en del i krukor. Lite svettigt blev det nog i +24 grader (vågar inte ens tänka på hur varmt det var i solen) men oj så roligt att få lite skit under naglarna igen !

Ville också ha nåt nytt att vila ögonen på till vår uteterass. Tur att jag har vänner som vet att de skall fråga mej först innan de slänger bort gamla saker ! Tänk vad man kan ha bra nytta av gamla lampskärmar tex...

 Härliga gamla lampskärmar ! TACK Maria !


 Valde den med rosa tyg, för det blir mest rosa och vitt på terassen i år !

 Klippte bort tyget och lämnade kvar fransarna !

och sen hängde jag bara upp den ! Ja fransarna hålls ju inte på plats i vinden men vad gör det !! 
Ser ganska mysigt ut när de fladdrar i vinden !

...så att sånt blev det denna gång och när jag frågade gubben vad jag skall kalla denna grej så sa han "friluftslampa" ! Ha ha ! Så sant !

men nu e de hockeyfinal och Sverige leder 2-1 mot Schweiz....måste väl hoppas Sverige vinner trots att vi inte fick en enda röst av dem i Eurovisionen i går ! Grr ! 
Tycker ändå Krista och team ding dong gjorde ett suveränt jobb på scenen och tycker också Danmark hade den bästa låten ! 

Ha en varm och solig vecka alla !

Kram

Carina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar