Google+ Followers

torsdag 2 augusti 2012

The Boss

Hemkommen från hufvudstaden och från en oförglömlig kväll på finlands vackraste stadion som intogs av 43.000 människor från när och fjärran som ville se, höra och uppleva Bruce Springsteen ! Jag har aldrig varit på en Springsteen-konsert förut och jag är inte heller ett Springsteen-fan, men nu förstår jag varför man blir det och att han kallas The Boss ! Vilken karisma den karl har och vilken genuin känsla han förmedlar till sin publik, att det han gör så GILLAR han skarpt ! OCH så är han ju en bra musiker också förstås !

Vi har skapat en härlig tradition, mina syskon och jag tillsammans med våra respektive, åtminstone en konsert per år ska vi uppleva tillsammans !

Vi e på gång !!
Skumppa-paus på skumppaberget !
 Taxichauffören såg lite oförstående ut då broschan sa : Skumppavuoreen ! (tradition att dela lite skumppa på berget utanför stadion) ..men dit kom vi och kunde bara konstatera att Bruce satt där inne på stadion och spelade och sjöng..en timme för tidigt....men vi hörde allt bra ! Har förstått nu att det var ovanligt att han gjorde så..en extra fin present till alla fans som varit tidigt på plats...coolt !
Nåja vi sökte oss mot stadion tillsammans med tusentals andra och fick uppleva en fantastisk kväll ! Våra platser var högt uppe och långt borta från scen, med vi hade sol länge och sen fullmåne, fantastisk utsikt över hela stadion och fick uppleva hela stämningen på plats !

Publikhavet nere på plan

i en fantastiskt vacker olympiastadion
tornet
The Boss
rockar loss !

Mäktig syn och känsla

Thank you Bruce !
När man trodde konserten va slut, ja då höll han på 1½ timme till ! "I dont want to go home" sjöng han ! Härligt Bruce och de sista 90 minuterna stod alla 43.000 människorna upp, dansade, klappade och sjöng med till alla gamla härliga hits ! Min personliga favorit var/är "Dancing in the dark".
Han höll på nästan 5 timmar !!
 Hur häftigt är inte det !

Tack ,tack, tack 
 nära och kära 
och alla som gjorde 31 juli 
till en AWSOME kväll !

Vi gör om det !

KRAM

Carina


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar